Erwin Theelen

Na de HTS in 1995 begon Erwin bij milieudiensten als vergunningverlener & handhaver. Daarna heeft hij 8 jaar bij een adviesbureau voor met name bedrijven gewerkt. Van 2005 tot 2010 was hij specialist bij de helpdesk Luchtemissies (InfoMil) en de REACH & CLP helpdesk. Vanuit de helpdesks was hij nauw betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe wetgeving en heeft hij veel internationale trainingen gegeven en vragen beantwoordt.

Omdat Erwin voor alle partijen in het veld heeft gewerkt kent hij hun belangen en spreekt hij hun taal. Naast zijn specialisme en ervaring heeft Erwin een brede technische kennis en interesse. Volgens zijn chefs en collega's is hij doelgericht, accuraat en bovenal plezierig om mee te werken. Met enthousiasme brengt hij kennis over en zet hij die om in praktische oplossingen.

In 2010 startte hij Tenviro als freelance expert op het gebied van chemicaliënwetgeving & industriële emissies. Zie zijn referentieprojecten en publicaties o.a.: Gevaarlijke lading. Of volg Erwin op LinkedIn.

Copyright © 2010 - 2024 Tenviro